Frederikshavn Oslo

Tag færgen fra Frederikshavn til Oslo

Oslo

Stena Line har daglige afgange fra Frederikshavn til Oslo.
Bestil færge billetter Frederikshavn-Oslo her:

Stena Line Oslo
Adresse til færgeterminalen i Oslo:
Akershusstranda 31
Skur 42
NO-0150 Oslo

Billetkontoret (Guest Service) ligger i terminalbygningen. Hvis du skal have din bil med ombord, så kan færgebilleterne hentes ved ombordkørsel. Er du til fods så sker ombordstigningen via terminalbygningen.

Det er nemt at komme rundt i Oslo med T-banen, som dækker alle de mest interessante bydele.

Mange af Norges mest besøgte turistmål ligger i Oslo. bl.a. Frognerparken regnes som en af Norges mest populære attraktioner med mere end én million besøgende årligt. Andre populære turistattraktioner i Oslo er f.eks. Holmenkollen, Vikingeskibsmuseet , Skimuseet og Nationalgalleriet (kunstmuseum med en særlig god samling af norsk nationalromantisk malerkunst og af Edvard Munchs billeder).

Hvis du besøger Oslo i vinterhalvåret og gerne vil prøve kræfter med ski og snowboard, så ligger Oslo Winter Park kun ca. 30 km. fra Oslo og her finder du 18 pister og 11 lifte. Der er mulighed for både alpin, snowboarding og telemark, og der er desuden særlige bakker specielt egnet til børn og ny-begyndere.

Færge Frederikshavn-Oslo
Sejlturen fra Frederikshavn til Oslo foregår altid om dagen og tager lige under 9 timer. Sejlturen fra Oslo til Frederikshavn foregår om natten og tager lidt længere tid – nemlig 12 timer.
Læs mere om Færgeruten: Frederikshavn-Oslo

Skriv et svar

Required fields are marked *.