Frederikshavn Oslo

Tag færgen fra Frederikshavn til Oslo

Skiferie i Norge

| 0 comments

Skal du på skiferie og bor i Jylland, så er det nemmeste at tage færgen fra Frederikshavn til Oslo i Norge, så kan i nemt have alt jeres baggage med i bilen. Der er mange gode skisteder i Norge, som man nemt kan køre til fra Oslo. Norge er dejligt nemt at tage til med børn.

Skiferie i Hemsedal
Hemsedal har altid været en populær ski destination for danskere i alle aldre. I Hemsedal ligger der to skiskoler, og det er derfor nemt at få tid til skiundervisning. Hemsedal byder på 47 alpine pister af meget varierende sværhedsgrad. Hvis du er mere til langrend, så er der 210 km løjper til din rådighed i og omkring Hemsedal.

Skiferie i Trysil
Trysil er et af Norges mest populære skisportssteder. I Trysil finder i med sikkerhed udfordringer for skiløbere på alle niveauer. Trysil har også særligtfokus på børnefamilier, og man finder flere steder rundt omkring i terrænet børneområder med gode børne- og begynderbakker med lifter. Trysil er Norges største skisportssted og har gode skiskoler for børn og voksne med undervisning i alpint, snowboard og langrend.

Skiferie i Geilo
Geilo er den hyggeligste af Norges skisportsbyer. Midt mellem Oslo og Bergen ligger den gamle, hyggelige, traditionsrige og moderne fjeldby. Geilo er smukt beliggende mellem de høje fjelde. Geilo har også stort fokus på børn og unge. Her finder du f.eks. hele 3 snowboardparker med halfpips, rails og jumps, som gør det sjovt at løbe på snowboard. Der er pister for hele familien i Geilo.

Book hele din skiferie igennem Stena Line med færge og hotel. Du får altid en god pris på din skiferie til Norge!

Skriv et svar

Required fields are marked *.