Frederikshavn Oslo

Tag færgen fra Frederikshavn til Oslo

Sejlruten Frederikshavn Oslo

| 0 comments

Sejlturen fra Frederikshavn til Oslo foregår altid om dagen og tager ca. 9 timer. Sejlturen fra Oslo til Frederikshavn foregår om natten og tager ca. 12 timer.

Tag en svømmetur ombord på færgen
Der er faktisk et 750 m2 stort spa-område kaldet Pure Nordic Spa ombord på færgen. Det koster kun 150 kr. (2012) at få adgang til hele spa-området i 2 timer. Der er alt fra små pools med varmt vand til eventyrbruser og en afslapnings afdeling med liggestol og havudsigt. Du kan også købe massage og andre spa-behandlinger som f.eks. fodmassage, ansigtsmassage og aromamassage. Det er faktisk også muligt at få en hårklipning.

Spis dig mæt i de gode restauranter
Ombord på skibet finder du hele 2 restauranter med kokke, som er oplært af den norske mesterkok Arne Brimi. Metropolitan er en à la carte restaurant og Taste er en buffet-restaurant med et stort udvalg af både varme og kolde madretter.

Kulørte drinks og lækker kaffe
Der er også rig mulighed for at få stillet tørsten i en af skibets 3 barer. Forza Bar er en rendyrket sportsbar, hvor du kan nyde et stort udvalg af øl, vin, drinks eller kaffe. Imens du nyder din øl eller drink i Forza Bar kan du følge fodboldkampe eller andre sportsbegivenheder på stedets storskærm. C-View Showbar har en afslappet atmosfære om dagen og en hel del underholdning om aftenen. Riva Bar har fundet inspiration i det italienske og byder på lækker kaffe og kulørte drinks i et tilbagelænet miljø.

Spil casino på færgen
Det er faktisk muligt at spille både Roulette og Black Jack ombord, og der er også en arkade med enarmede tyveknægte. Der afholdes også bingo-aftener med flotte præmier.

Diskoteket har åbent i weekenderne
Hvis du er på en færgeoverfart i en weekend, så har skibets diskotek åbent hver fredag og lørdag. Så kan du drikke og danse hele natten frem til kl. 05.00 hvor diskoteket lukker.

Kahytterne har forskellig pris og standard
Hvis du bare vil have en simpel kahyt til at sove, så kan du få en billig kahyt uden vinduer. Men du kan også opgradere til forskellige niveauer, hvor du f.eks. får vindues-udsigt og en større kahyt. Skibets mest luksuriøse kahytter hedder Captains Class Minisuite, hvor du får hotelagtig standard på din overfart og god udsigt.

Tag din hund med
Hvis du er på ferie og har taget din hund med, så kan du sagtens bestille en kahyt hvor det er tilladt at tage hunden med. Der er også muligheder for at lufte hunden tæt på disse kahytter.

Bestil færgebilletter fra Frederikshavn til Oslo her

Skriv et svar

Required fields are marked *.